1. Een klantaccount
Boekt u via Appoint Me bij bedrijven, dan kunt u uw klantaccount zelf verwijderen, meteen:
- Log in, in de Appoint Me-app of op appointme.com/account/login.
- Open Profiel.
- Kies Mijn account sluiten en bevestig.
Uw account verdwijnt direct: uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord, uw aanmeldingen op elk apparaat en eventuele wachtlijstverzoeken. U wordt overal uitgelogd.
Uw eerdere en komende afspraken, cadeaubonnen, loyaliteitspunten en reviews blijven bij de bedrijven waar u hebt geboekt: die hebben ze nodig om hun bedrijf te runnen, en cadeaubonnen en punten zijn geld dat u bij hen tegoed hebt. Wilt u dat een bedrijf ook die gegevens verwijdert, vraag het dan aan dat bedrijf, of schrijf ons en we helpen u.
2. Een bedrijfsaccount
Iedereen die bij een bedrijf op Appoint Me inlogt, eigenaar of medewerker, kan het eigen account verwijderen: open in de app Appoint Me Business Meer en dan Uw profiel; open op de website Profiel via uw naam in het dashboard. Kies Mijn account verwijderen en bevestig. U kunt ook mailen naar support@appointme.com vanaf het adres waarmee u inlogt, dan doen wij het voor u.
Uw login wordt direct verwijderd, op elk apparaat. Bent u de enige eigenaar van het bedrijf, dan wordt het bedrijf meteen mee gesloten: de boekingspagina gaat direct offline, het abonnement stopt aan het einde van de maand die al betaald is en de gegevens worden na 30 dagen verwijderd, zoals beschreven in ons Privacybeleid. Facturen en betalingsgegevens worden 6 jaar bewaard, zoals de Britse belastingwet vereist. Heeft het bedrijf nog een eigenaar, dan gaat het zonder u verder.
3. Een login voor medewerkers
Een login die een bedrijf aan een medewerker heeft gegeven, vervalt wanneer de eigenaar van het bedrijf die persoon verwijdert in het dashboard, onder Behandelaars, of wanneer u ons schrijft.
4. Vragen
Mail support@appointme.com of schrijf naar GK Tools Ltd, 483 Green Lanes, London, N13 4BS.